NEW SKIN RUNS AGAINST CANCER

De Dam tot Dam loop 16 KM in Amsterdam New Skin rent samen met een team die ieder geld gaan inzamelen voor het KWF – Nederlandse stichting voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Vorig jaar deden wij mee voor Pink Ribbon. Dit jaar hebben wij bewust gekozen voor KWF omdat zij zich voor meerder kankersoorten inzetten. 1 op de 3 mensen krijgt te maken met kanker. Helaas is longkanker doodsoorzaak nummer 1.

Wij hebben in onze salon veel te maken met mensen die door middel van kanker haarverlies hebben geleden. Zij komen bij ons permanente make-up zetten om zo toch een stukje eigenwaarde terug te krijgen.

Wij willen iets doen tegen deze afschuwelijke ziekte! Daarnaast is meer onderzoek hard nodig voor nog betere behandelmethoden en medicatie.

Doneert u ook ?
U kunt via deze link ons team sponsoren.

Elk bedrag is welkom!

 

Wij worden gesponserd door:

banierhuis

Onze tevreden klanten aan het woord

Esther Bruyns
Esther Bruyns, gewaardeerde klant

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. De behandelingen zijn nauwkeurig op mijn huid afgestemd. New Skin heeft mijn wenkbrauwen met permanente make-up heel natuurlijk gezet. Ik heb er veel gemak en plezier van. De service maakt het een fijne plek om helemaal te ontspannen.