Paul Wijffels

Er zijn verschillende artsen die zich verdiepen in esthetische geneeskunde. Elke arts heeft weer een andere specialiteit. Eén van onze artsen is drs. Paul Wijffels, ‘de arts die mensen mooier maakt’. Drs. Wijffels heeft zich verdiept in de esthetische geneeskunde vanaf medio jaren ’90. Paul Wijffels is persoonlijk getraind door de Braziliaanse plastisch chirurg Mauricio de Mayo, de Canadese plastisch chirurg Arthur Swift en door dermatoloog Koen de Boele uit België. Zijn specialiteit zijn medische behandelingen met fillers en botuline toxine, deze zijn gericht op huidverbetering met een gezondheidskundig doel. Hij werkt al jaren met afbreekbare tijdelijke producten. Paul Wijffels is een geregistreerd als lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetisch Geneeskunde (NVCG), waarin hij als secretaris een bestuursfunctie vervult.

De NVCG heeft een opleidingscurriculum, daar valt in te toetsen of en arts bekwaam is. Er zijn in totaal 27 artsen aangesloten bij het NVCG. Artsen die zijn aangesloten bij het NVCG zijn artsen die aan alle eisen voldoen die het NVCG stelt. Alle artsen die bij New Skin in dienst zijn, zijn aangesloten bij het NVCG. De cosmetische artsen hebben naast dit feit, ook hun eigen opleiding en gevolgd. Zij doen bij New Skin daarom ook waar zij goed in zijn: uw wens is hun bevel.

Onze tevreden klanten aan het woord

Katinka Klinkweg
Katinka Klinkweg, Gewaardeerde Klant

Ik hou ervan om me bezig te houden met mijn uiterlijk. Dit is ook de reden waarom ik vaak New Skin bezoek. Dit keer was ik voor een heerlijke massage om bij te komen van mijn vakantie naar Bonaire!

Websitebezoekers die in Paul Wijffels geïnteresseerd zijn, keken ook naar:

Pigmentvlekken behandeling
Pigmentvlekken behandeling
Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut worden verwijderd.
Meer informatie
Gezichtsbehandelingen (Facials) New Skin
Gezichtsbehandelingen (Facials) New Skin
Een heerlijke gezichtsbehandeling ofwel facial genoemd om uw huid te laten ontspannen en te reinigen.
Meer informatie
Rimpelbehandeling New Skin
Rimpelbehandeling New Skin
New Skin biedt u meerdere mogelijkheden om rimpels te verwijderen of te verminderen.
Meer informatie