Paul Wijffels

Er zijn verschillende artsen die zich verdiepen in esthetische geneeskunde. Elke arts heeft weer een andere specialiteit. Eén van onze artsen is drs. Paul Wijffels, ‘de arts die mensen mooier maakt’. Drs. Wijffels heeft zich verdiept in de esthetische geneeskunde vanaf medio jaren ’90. Paul Wijffels is persoonlijk getraind door de Braziliaanse plastisch chirurg Mauricio de Mayo, de Canadese plastisch chirurg Arthur Swift en door dermatoloog Koen de Boele uit België. Zijn specialiteit zijn medische behandelingen met fillers en botuline toxine, deze zijn gericht op huidverbetering met een gezondheidskundig doel. Hij werkt al jaren met afbreekbare tijdelijke producten. Paul Wijffels is een geregistreerd als lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetisch Geneeskunde (NVCG), waarin hij als secretaris een bestuursfunctie vervult.

De NVCG heeft een opleidingscurriculum, daar valt in te toetsen of en arts bekwaam is. Er zijn in totaal 27 artsen aangesloten bij het NVCG. Artsen die zijn aangesloten bij het NVCG zijn artsen die aan alle eisen voldoen die het NVCG stelt. Alle artsen die bij New Skin in dienst zijn, zijn aangesloten bij het NVCG. De cosmetische artsen hebben naast dit feit, ook hun eigen opleiding en gevolgd. Zij doen bij New Skin daarom ook waar zij goed in zijn: uw wens is hun bevel.

Onze tevreden klanten aan het woord

Esther Bruyns
Esther Bruyns, gewaardeerde klant

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. De behandelingen zijn nauwkeurig op mijn huid afgestemd. New Skin heeft mijn wenkbrauwen met permanente make-up heel natuurlijk gezet. Ik heb er veel gemak en plezier van. De service maakt het een fijne plek om helemaal te ontspannen.

Websitebezoekers die in Paul Wijffels geïnteresseerd zijn, keken ook naar:

Acne en Littekenbehandeling (New Skin)
Acne en Littekenbehandeling (New Skin)
Met onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij acne, ontstekingen, roodheid en littekens goed behandelen
Meer informatie
Pedicure en Voetenbehandeling New Skin
Pedicure en Voetenbehandeling New Skin
De behandeling bestaat uit o.a het verzorgen van de teennagels en uw voeten. Eelt wordt professioneel verwijderd. 
Meer informatie
Rimpelbehandeling New Skin
Rimpelbehandeling New Skin
New Skin biedt u meerdere mogelijkheden om rimpels te verwijderen of te verminderen.
Meer informatie