Paul Wijffels

Er zijn verschillende artsen die zich verdiepen in esthetische geneeskunde. Elke arts heeft weer een andere specialiteit. Eén van onze artsen is drs. Paul Wijffels, ‘de arts die mensen mooier maakt’. Drs. Wijffels heeft zich verdiept in de esthetische geneeskunde vanaf medio jaren ’90. Paul Wijffels is persoonlijk getraind door de Braziliaanse plastisch chirurg Mauricio de Mayo, de Canadese plastisch chirurg Arthur Swift en door dermatoloog Koen de Boele uit België. Zijn specialiteit zijn medische behandelingen met fillers en botuline toxine, deze zijn gericht op huidverbetering met een gezondheidskundig doel. Hij werkt al jaren met afbreekbare tijdelijke producten. Paul Wijffels is een geregistreerd als lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetisch Geneeskunde (NVCG), waarin hij als secretaris een bestuursfunctie vervult.

De NVCG heeft een opleidingscurriculum, daar valt in te toetsen of en arts bekwaam is. Er zijn in totaal 27 artsen aangesloten bij het NVCG. Artsen die zijn aangesloten bij het NVCG zijn artsen die aan alle eisen voldoen die het NVCG stelt. Alle artsen die bij New Skin in dienst zijn, zijn aangesloten bij het NVCG. De cosmetische artsen hebben naast dit feit, ook hun eigen opleiding en gevolgd. Zij doen bij New Skin daarom ook waar zij goed in zijn: uw wens is hun bevel.

Onze tevreden klanten aan het woord

Katinka Klinkweg
Katinka Klinkweg, Gewaardeerde Klant

Ik hou ervan om me bezig te houden met mijn uiterlijk. Dit is ook de reden waarom ik vaak New Skin bezoek. Dit keer was ik voor een heerlijke massage om bij te komen van mijn vakantie naar Bonaire!

Websitebezoekers die in Paul Wijffels geïnteresseerd zijn, keken ook naar:

Micro Needling
v.a. € 149,00
Micro Needling
Micro-Needling is een behandelingsprocedure waarbij met een vibrerend rollertje de huid op uiterst zachte en gecontroleerde...
Meer informatie
Waxing en Epileren
v.a. € 14,00
Waxing en Epileren
Wij harsen op milde wijze met zachte producten uw ongewenste haren weg. Voor optimaal resultaat harssessie om de vier weken herhalen
Meer informatie
Acne en Littekenbehandeling (New Skin)
Acne en Littekenbehandeling (New Skin)
Met onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij acne, ontstekingen, roodheid en littekens goed behandelen
Meer informatie