Fillers en Injectables

Wat is een filler?
Het hangt af van de diepte van een rimpel of litteken en de plaats waar deze zich bevinden hoe dik de concentratie van het Hyaluronzuur moet zijn. De arts zal dit met u bespreken en u hierin advies geven. Een Filler is gemaakt van een stof die hyaluronzuur wordt genoemd. Deze bevindt zich van nature ook in de huid en geeft de celtussenstof volume. Naarmate je ouder wordt verlies je deze stof. Door al rond je dertigste levensjaar te starten met filler of Hyaluronzuur prikjes geef je je huid een extra stimulans en werkt dit absoluut positief op het verouderingsproces en wordt deels vertraagt.
Bij new skin werken wij met verschillende fillers op basis van dit Hyaluronzuur dit omdat het sterk afhangt welk volume of welke plaats behandeld moet worden.

Juvederm Voluma
Een prachtige behandeling voor meer volume in het gelaat (wangpartij). De kleine prikjes op het jukbeen geven direct meer volume en liften uw gelaat. De neuslippenplooi wordt direct minder. Immers door meer volume te geven aan de wangen en jukbeenderen lift je op natuurlijke manier de huid en zie je de neuslippenlooi snel vervagen . Juvederm Voluma geeft deze volume op hele natuurlijk wijze terug aan uw gelaat. Hyaluronzuur is een stof die zich menigmaal kan verminigvuldigen door het aantrekken van lichaamseigen vocht, hierdoor zal de spanning snel in de huid terugkeren (Turgor).

Dokters at New Skin werken met:
– Radiesse
– Juvederm
– Restylane

Na een fill-behandeling ziet u ongeveer na twee tot vier weken het mooiste resultaat ontstaan. Het Hyaluronzuur heeft zich mooi gevormd in uw huid en de lijn/rimpel is als sneeuw voor de zon verdwenen! U maakt een controle afspraak na ongeveer vier weken en misschien moet dan een laatste up touche worden gedaan. Als eenmaal de filler naar wens is zal u ongeveer 9 tot 15 maanden plezier hiervan hebben. De Filler wordt langzaam door het lichaam afgebroken en zal daarom na deze periode weer aangevuld kunnen worden.

BOTOX
Botuline toxine is een stof die meerdere keren is verdunt en net voldoende werkt om de mimiek in het gezicht te verzachten en te ontspannen. Het gaat hierom voornamelijk om de rimpels bij : neusbrug, voorhoofd-fronsrimpel , en kraaienpootjes rond de ogen. Botuline toxine werkt gemiddeld 4 tot 6 maanden.
De stof stopt de prikkeloverdracht van de zenuwuiteinden (synapsen) naar de spieren zodat deze zich niet overmatig zullen samentrekken en de rimpel zal verdwijnen.
Tevens kan Botuline toxine ook ingezet worden voor het verminderen van migraine of overmatig transpireren ( Hyperhydrosis) bij de oksel of voeten. Het kan echt een uitkomst zijn om met een paar kleine prikjes al van deze problemen af te zijn.

Botox werkt na ongeveer 10 dagen optimaal. Na ongeveer 4-6 maanden heeft het lichaam de stof weer afgebroken.

Onze tevreden klanten aan het woord

Irene M.
Irene M., gewaardeerde klant

Mooi ouder worden is jezelf goed verzorgen en regelmatig een bezoekje brengen aan de schoonheidsspecialist. Dermabrasie geeft mij precies dat resultaat waar ik naar op zoek ben. Kleine oneffenheden verdwijnen en mijn huid blijft er fris en gezond bij.

Websitebezoekers die in Fillers en Injectables geïnteresseerd zijn, keken ook naar:

Definitief ontharen (IPL) Intense Pulsed Light
Definitief ontharen (IPL) Intense Pulsed Light
Definitief ontharen middels de lichtflits techniek. Met de IPL behandeling wordt veilig en snel overbeharing verwijdert.
Meer informatie
Gezichtsbehandelingen (Facials) New Skin
Gezichtsbehandelingen (Facials) New Skin
Een heerlijke gezichtsbehandeling ofwel facial genoemd om uw huid te laten ontspannen en te reinigen.
Meer informatie
Microdermabrasie (Huidtherapie) New Skin
Microdermabrasie (Huidtherapie) New Skin
Bestrijdt succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering, grove porien en oneffenheden zoals pigmentvlekken, acne en littekens
Meer informatie