Doctors at New-Skin

Bij New Skin doen we er alles aan de huid zo lang mogelijk en zo natuurlijk mogelijk mooi te en te houden middels verschillende technieken. De tand des tijds een beetje af te weren kan zeker geen kwaad en laat u langer stralen! Soms is een klein duwtje in de rug middels een filler of botox al voldoende om net even een beter effect te krijgen en de huid een mooie lift of boost te geven. Wij werken uitsluitend met lichaamseigen stoffen (semi permanente fillers ) Hyaluronzuur die het lichaam langzaam afbreekt zodat u absoluut geen nadelige bijwerkingen zult ervaren.

Gratis medisch consult
Onze arts kan altijd tijdens een kosteloos consult naar uw wensen en verwachtingen luisteren en daar zijn advies op geven. Daarnaast is voor ons van groot belang dat we the natural beauty look aanhouden. Uw huid moet er mooier op worden niet over done. The less the more is onze visie.
Het is daarom raadzaam een controle afspraak in ons instituut in te plannen na ongeveer 4 weken vooral bij fillers is het mooiste effect zichtbaar na een aantal weken. Door de prikjes van de naald wordt ook automatisch de collagene gestimuleerd waardoor je vaak ook ziet dat de fill-behandelingen met langere tussenpozen gedaan kunnen worden. De huid wordt als het ware steviger van zichzelf. De collagene vezels worden aangemaakt en zorgen voor extra krachtige huid. Het Hyaluronzuur geeft daarnaast de huid extra volume en frisse uitstraling.

Onze tevreden klanten aan het woord

Irene M.
Irene M., gewaardeerde klant

Mooi ouder worden is jezelf goed verzorgen en regelmatig een bezoekje brengen aan de schoonheidsspecialist. Dermabrasie geeft mij precies dat resultaat waar ik naar op zoek ben. Kleine oneffenheden verdwijnen en mijn huid blijft er fris en gezond bij.