Waxing en Epileren

Naast de gezichtsbehandeling heeft New Skin ook andere opties voor u. U kunt kiezen voor epileren, harsen of verven. Deze kunt u reserveren bij uw gezichtsbehandeling of een aparte afspraak maken in onze salon.

Epileren
Epileren is de perfecte manier om uw wenkbrauwen er verzorgd uit te laten zien. Bij de gezichtsbehandeling kunt u ervoor kiezen om uw wenkbrauwen te laten epileren.

Verven
Verven is niet alleen mogelijk voor uw hoofdhaar, maar ook voor uw gezichtshaar. Door ouderdom of het verven van uw hoofdhaar, is het mogelijk dat uw wenkbrauwen en/of wimpers een andere kleur krijgen. Op het moment dat u liever een andere kleur wenkbrauwen of wimpers wilt, bent u bij ons aan het goede adres. Tijdens uw gezichtsbehandeling kunt u er ook voor kiezen om uw wenkbrauwen of wimpers te laten verven.

Harsen
Niks is zo vervelend als ongewenste haargroei op uw gezicht. Haargroei op uw gezicht kan komen door verschillende factoren, bijvoorbeeld: hormonale processen (pubertijd, gebruik van de pil, overgang), erfelijke factoren en/of diverse medicijnen.

Epileren
Prijzen
Epileren tijdens uw behandeling
€ 12,00
Epileren of harsen
€ 15,00
Verven
Prijzen
Wenkbrauwen
€ 15,00
Wimpers
€ 15,00
Harsen
Prijzen
Bovenlip
€ 15,00
Kin
€ 15,00
Kin en bovenlip tijdens uw behandeling
€ 25,00
Gelaat (kin, wangen, hals en bovenlip)
€ 35,00
Oksels
€ 20,00
Onderbenen
€ 40,00
Onder en Boven
€ 69,00
Boven benen
€ 49,00

Onze tevreden klanten aan het woord

Katinka Klinkweg
Katinka Klinkweg, Gewaardeerde Klant

Ik hou ervan om me bezig te houden met mijn uiterlijk. Dit is ook de reden waarom ik vaak New Skin bezoek. Dit keer was ik voor een heerlijke massage om bij te komen van mijn vakantie naar Bonaire!

Websitebezoekers die in Waxing en Epileren geïnteresseerd zijn, keken ook naar:

Schoonheidsbehandeling voor mannen
Schoonheidsbehandeling voor mannen
Heerlijk ontspannende behandelingen. Wij hebben een mix van behandelingen samengesteld. Een schone en gladde huid is het resultaat.
Meer informatie
Laserbehandeling van de huid (New Skin)
Laserbehandeling van de huid (New Skin)
Middels de Laserbehandeling kunnen wij sneller storende pigmentvlekken, couperose en vaatjes op het lichaam (gelaat, decolleté en benen) verwijderen.
Meer informatie
Acne en Littekenbehandeling (New Skin)
Acne en Littekenbehandeling (New Skin)
Met onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij acne, ontstekingen, roodheid en littekens goed behandelen
Meer informatie