Micro Needling

Gemiddelde aanbeveling eerdere Groupon-klanten o.b.v. 12 reacties t/m 29-10-2014
Wat is Micro-Needling?
Micro-Needling is een behandelingsprocedure waarbij met een vibrerend rollertje de huid op uiterst zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal.

Waarom zou ik een Micro-needle behandeling willen ondergaan?
Het doel van een Micro-Needle behandeling is om een structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen en om meer rendement uit uw product te krijgen dankzij de verbeterde productpenetratie die Micro-Needling bewerkstelligt. Het effect van Micro-Needling is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden:

– Rimpelvervaging
– Huidverstrakking
– Vermindering of verwijdering van ouderdomsvlekken
– Littekenverbetering
– Striae vermindering
– Vermindering / verwijdering van pigmentvlekken
– Vermindering van couperose
– Bestrijding van alopecia

Hoe vaak moet ik behandeld worden?
Micro-Needlen doet men in eerste instantie in kuurverband. Een gemiddelde kuur bestaat uit een 6-tal behandelingen met doorgaans 4 weken tussen behandelingen in. Daarna kan men onderhoudsbehandelingen ondergaan. De aangewezen frequentie van de onderhoudsbehandelingen hangt af van wat men verder aan huidverzorging doet. Ik adviseer u daarin graag, mijn advies is gebaseerd op uw lifestyle, uw onderhoudsniveau en uw huidkwaliteit.

Zijn de behandelingen pijnlijk?
Micro-Needlen geeft een apart gevoel op de huid wat het beste te omschrijven is als licht irritant. Wanneer u zichzelf thuis behandelt met de thuisroller (0,2 mm naaldlengte) dan geeft dat een onprettig gevoel, maar dit is niet pijnlijk te noemen. Wanneer u in een instituut wordt behandeld, dan wordt deze behandeling uitgevoerd met een roller met een naaldlengte van minimaal 0,5 mm lang, maar dat kan ook 1,0 mm of zelfs 1,5 mm naaldlengte zijn. Deze behandelingen zijn wel gevoelig tot licht pijnlijk. Het voorhoofd is over het algemeen de gevoeligste plek. Ook kunnen er puntbloedinkjes ontstaan. Dit is volkomen normaal. Het zijn slechts puntjes bloed die na het afvegen met een wattenschijfje verwijderd zijn en niet meer terugkomen.

Is het veilig?
Micro-Needlen is volkomen veilig wanneer er volgens de voorschriften wordt gehandeld. Dit houdt in dat de huid goed gereinigd en ontsmet is voorafgaand aan het Needlen. De rollers die ik gebruik zijn steriel verpakt en worden na gebruik in een naaldenbak weggegooid. Deze mogen niet hergebruikt worden, ook niet na een speciale reiniging en ook niet als het rollertje voor dezelfde klant gebruikt wordt. Uiteraard draag ik handschoentjes voor éénmalig gebruik.

De thuisroller dient u uitsluitend op uzelf te gebruiken, zeer goed te reinigen na gebruik en buiten het bereik van kinderen te houden. Reinigen doet u met een antiseptische spray, alcohol en het liefst een ultrasone reiniger. Verder dient u uw rollertje op tijd te vervangen.

Wanneer zie ik resultaat?
We zijn gewend om in aantallen behandelingen te denken. Echter bij Micro-Needling gaat die manier van meten niet op. Het resultaat van een Micro-Needling kuur laat even op zich wachten. In het geval van anti-aging wensen is het wellicht handig om te weten dat het minimaal 6 weken duurt om collageen aan te maken, en dat er meerdere behandelingen nodig zijn.

Voor alle duidelijkheid: u gaat al wel resultaat zien in de loop van uw kuur, maar het eindresultaat van de kuur heeft u pas 4 tot 6 maanden na de laatste behandeling. In het geval van littekenverbetering ziet u al eerder resultaat en dit geldt ook voor pigmentvlekken. Beide verbeteren aanzienlijk binnen 2 tot 3 maanden. Littekens worden met kortere tussenpozen behandeld (om de twee weken).

Is het resultaat duurzaam?
Dankzij het feit dat het de diepere huidlagen zijn waarin u met het micro-needlen een verbetering heeft bewerkstelligd, krijgt u in het geval van littekens een blijvend resultaat. In het geval van anti-aging krijgt u een resultaat waarvan u, met gepast onderhoud in de algemene zin van het woord, jaren lang plezier kunt hebben.

Micro Needling
Dermarollers met fijne naaltjes stimuleren de groeifactoren in de huid. Uw huid wordt direct voller en steviger.
Prijzen
Voorhoofd
€ 99,00
Oogcontour + Bovenlip
(ACTIE van €175)
€ 149,00
Gelaat
(ACTIE van €265)
€ 149,00
Roller voor thuisgebruik
€ 99,00

Onze tevreden klanten aan het woord

Irene M.
Irene M., gewaardeerde klant

Mooi ouder worden is jezelf goed verzorgen en regelmatig een bezoekje brengen aan de schoonheidsspecialist. Dermabrasie geeft mij precies dat resultaat waar ik naar op zoek ben. Kleine oneffenheden verdwijnen en mijn huid blijft er fris en gezond bij.

Websitebezoekers die in Micro Needling geïnteresseerd zijn, keken ook naar:

Gezichtsbehandelingen (Facials) New Skin
Gezichtsbehandelingen (Facials) New Skin
Een heerlijke gezichtsbehandeling ofwel facial genoemd om uw huid te laten ontspannen en te reinigen.
Meer informatie
Schoonheidsbehandeling voor mannen
Schoonheidsbehandeling voor mannen
Heerlijk ontspannende behandelingen. Wij hebben een mix van behandelingen samengesteld. Een schone en gladde huid is het resultaat.
Meer informatie
Microdermabrasie (Huidtherapie) New Skin
Microdermabrasie (Huidtherapie) New Skin
Bestrijdt succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering, grove porien en oneffenheden zoals pigmentvlekken, acne en littekens
Meer informatie