Schoonheidsbehandeling voor mannen

MAN Lift Treatment
Deze krachtige en huidverbeterende behandeling geeft uw huid het juiste onderhoud. Verfijnt de poriënstructuur en gaat huidverslapping tegen. New Skin maakt hierbij gebruik van de nieuwste technologie. Door middel van ons Lift-apparaat worden spieren en onderhuids liggend bindweefsel verstevigd en krijgt uw uiterlijk weer een boost.

De behandeling bestaat uit:
reiniging, ontspannende massage, een speciaal voor de mannenhuid ontwikkelde peeling, het verwijderen van onzuiverheden, eyebrow shaping, speciale aandacht voor het delicate gebied rondom uw ogen en een grondige liftbehandeling voor het hele gelaat, Eye pads voor extra versteviging rond de ogen, een voedend en liftend masker en tot slot een verstevigende dag of nachtverzorging

MAN Relax Treatment
Een ultieme verzachtende en revitaliserende behandeling waarbij u even helemaal kunt ontspannen. Uw huid voelt weer zacht aan! Deze behandeling bestaat uit de volgende elementen: reiniging, speciale diepte peeling voor een mooie frisse huid, eyebrow shaping, massage van het gezicht, hals en decolleté met etherische oliën, een kalmerend en verzachtend masker afgesloten met een passende dag of nachtverzorging

MAN Cleansing Treatment
Met deze behandeling wordt de huid goed gereinigd en gehydrateerd voor een betere balans in de huid. Deze 90 minuten tellende behandeling reinigt uw huid intensief. De behandeling bestaat uit diverse probleem specifieke behandeling methode. Uiteraard start de behandeling met een algemene huidreiniging, gevolgd door een speciaal voor de mannenhuid ontwikkelde peeling. Vervolgens worden door middel van desincrustatie de onder en dieper gelegen lagen van de huid weker gemaakt waardoor bijvoorbeeld talgafzetting in de klieren gemakkelijker kan worden verwijderd. Na deze huidzuiverende in innovatieve behandeling volgen dieptereiniging, serum, een huidzuiverend masker afgesloten met een matterende dag of nacht verzorging.

MAN Manicure
Een verzorgende manicure van Alessandro met ontspannende handmassage ( handbad, nagelriemen en nagelverzorging, handpeeling en handmassage)

Schoonheidsbehandeling voor Mannen
Prijzen
Man Lift Treatment - 75 min
€ 99,00
Man Relax Treatment - 75 min
€ 79,00
Man Cleansing Treatment - 90 min
€ 89,00
Man Manicure - 20 min
€ 25,00

Onze tevreden klanten aan het woord

Irene M.
Irene M., gewaardeerde klant

Mooi ouder worden is jezelf goed verzorgen en regelmatig een bezoekje brengen aan de schoonheidsspecialist. Dermabrasie geeft mij precies dat resultaat waar ik naar op zoek ben. Kleine oneffenheden verdwijnen en mijn huid blijft er fris en gezond bij.

Websitebezoekers die in Schoonheidsbehandeling voor mannen geïnteresseerd zijn, keken ook naar:

Acne en Littekenbehandeling (New Skin)
Acne en Littekenbehandeling (New Skin)
Met onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij acne, ontstekingen, roodheid en littekens goed behandelen
Meer informatie
Gezichtsbehandelingen (Facials) New Skin
Gezichtsbehandelingen (Facials) New Skin
Een heerlijke gezichtsbehandeling ofwel facial genoemd om uw huid te laten ontspannen en te reinigen.
Meer informatie
Medical Peelings New Skin
Medical Peelings New Skin
Onze op maat gemaakte peelings met verschillende sterktes zullen de dode huidlaag verwijderen. Een frisse en nieuwe huid komt te voorschijn.
Meer informatie