Gezichtsbehandelingen (Facials) New Skin

Op zoek naar de beste en lekkerste gezichtsbehandeling ofwel facial in de provincie Utrecht? Uw gezicht is voor iedereen zichtbaar. Het is uw visitekaartje. En dus is het begrijpelijk dat u wilt dat uw gezicht er zo goed mogelijk uitziet. Oneffenheden, rimpels, acne of gewoon een ontspannende behandeling om uw uitstraling een boost te geven.

Hoe maak ik mijn keuze?
U kiest uit de opties: vocht, anti-aging of reiniging. De New Skin Schoonheidsspecialiste geeft na de huidanalyse ofwel skin check en de inventarisatie van uw wensen aan waar zij het accent van de gezichtsbehandeling ofwel facial op wil laten liggen. Dat kan bijvoorbeeld zijn: anti-aging, een extra diepte reiniging, een vitamine boost, een hydratatie boost, een lichte peeling etc.

Na uw behandeling geven onze visagisten u ook nog een passende make-up zodat u mooi verzorgd en ontspannen onze schoonheidssalon verlaat.

Vanaf een 90 minuten behandeling is epileren en massage van gezicht hals en decolleté standaard inbegrepen.

Onze behandelingen worden uitgevoerd met cosmetica voor huidverbetering: KLAPP Cosmetics voor geweldige resultaten op het gebied van huisverjonging, hydratatie, liften en pigmentatiestoornissen.

New Skin Excellence Facial – Mini gezichtsbehandeling
De meest geboekte en op maat gemaakte gezichtsbehandeling van Nederland. Reiniging, peeling, masker en passende dagverzorging.
Prijzen
Behandeling 30 minuten
€ 35,00
New Skin Hydratatie behandeling (moisturizer)
De dorstige huid wordt voorzien van hydraterende werkstoffen die de fijne lijntjes doen vervagen en uw huid weer laten stralen.
Prijzen
Behandeling 60 minuten
€ 69,00
Behandeling 90 minuten
€ 89,00
New Skin Anti-Aging behandeling
Een intensieve behandeling voor mannen en vrouwen die direct een zichtbaar liftend effect willen.
Prijzen
Behandeling 60 minuten
€ 89,00
Behandeling 90 minuten
€ 119,00
New Skin Reiniging of Acne behandeling
Een zuiverende en matterende behandeling voor de gecombineerde tot vette huid. Deze behandeling herstelt de balans in de huid.
Prijzen
Behandeling 60 minuten
€ 69,00
Behandeling 90 minuten
€ 89,00

Onze tevreden klanten aan het woord

Katinka Klinkweg
Katinka Klinkweg, Gewaardeerde Klant

Ik hou ervan om me bezig te houden met mijn uiterlijk. Dit is ook de reden waarom ik vaak New Skin bezoek. Dit keer was ik voor een heerlijke massage om bij te komen van mijn vakantie naar Bonaire!

Websitebezoekers die in Gezichtsbehandelingen (Facials) New Skin geïnteresseerd zijn, keken ook naar:

Microdermabrasie (Huidtherapie) New Skin
Microdermabrasie (Huidtherapie) New Skin
Bestrijdt succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering, grove porien en oneffenheden zoals pigmentvlekken, acne en littekens
Meer informatie
Definitief ontharen (IPL) Intense Pulsed Light
Definitief ontharen (IPL) Intense Pulsed Light
Definitief ontharen middels de lichtflits techniek. Met de IPL behandeling wordt veilig en snel overbeharing verwijdert.
Meer informatie
Micro Needling
v.a. € 149,00
Micro Needling
Micro-Needling is een behandelingsprocedure waarbij met een vibrerend rollertje de huid op uiterst zachte en gecontroleerde...
Meer informatie