Definitief ontharen (IPL) Intense Pulsed Light

Meer dan 80 behandelingen per week met de beste apparatuur is New Skin de goedkoopste van allemaal!

Gemiddelde aanbeveling eerdere Groupon-klanten o.b.v. 12 reacties t/m 29-10-2014IPL, ook wel Intense Pulsed Light genoemd, is de benaming voor definitief ontharen. Definitief ontharen is ideaal voor mannen en vrouwen die van hun (over) beharing af willen. Naast de IPL of laser methode, kan er ook gebruik gemaakt worden van de blend-methode. Bij de blend-methode wordt er handmatig onder hoogfrequentie wisselstroom coagulatie veroorzaakt, waardoor het haarzakje niet meer terugkomt.

Kwaliteit is een keuze!
Onze behandeling is echt effectief, dus bij ons komt u minder vaak terug dan bij anderen. Hierdoor bespaart u tijd en geld! Behandelingen met goedkopere apparatuur helpen wel, maar u blijft langer onder behandeling. Het resultaat is vaak ook dat de behandelingen tegenvallen. Dit heeft puur te maken met het feit dat de optische energie bij de meeste apparaten minder intensief is, maar ook minder precies ook de cellen inwerkt. Dit heeft als resultaat dat sommige ontharingsapparaten minder veilig zijn. Sommige salons houden ook geen rekening met uw haartint en uw huidtype. Dit heeft als gevolg dat er een slechte behandeling uit voortkomt met beschadigingen van de huid.

De bijwerkingen
De veiligheid van al onze apparaten zijn klinisch aangetoond. De opperhuid wordt bovendien beschermd met een saffieren contactkoeling. De behandeling veroorzaakt geen pigment- of andere vlekken, puur om het feit dat de behandeling gepaard gaat met een lage fluence. De specialisten bouwen iedere behandeling op met zorg en professionaliteit, dus de kans op bijwerkingen is hierdoor uitgesloten. Na de behandeling kunt u gewoon door met uw dagelijkse bezigheden.

Het aantal behandelingen
De groeicyclus van de haartjes hebben verschillende fasen. NEW SKIN vernietigt de haartjes in de groeifase, omdat ze in deze fase in contact staan met de haarwortel. Wij herhalen de behandeling slechts 4 tot 8 keer, zodat alle haartjes vernietigd worden en u definitief af bent van u (ongewenste) haargroei! Bij ons behaalt u het beste resultaat in vergelijking met andere instituten en salons. Dit kunt u merken aan de behandelingen die bij ons veel lager liggen dan bij andere instituten en salons.

Duur van de behandeling
Hoe lang een behandeling precies duurt, is afhankelijk van het te behandelen oppervlak. Omdat bij NEW SKIN er bij elke flits honderden haarzakjes tegelijk worden vernietigd, duurt de ontharing van het gezicht slechts 20 minuten. De ontharing van de rug of beide benen is zelfs binnen een uur klaar.

Verdien tijd!
De meeste vrouwen besteden veel aan het ontharen of scheren. Per week gemiddeld 30 minuten. Als we dat per maand gaan berekenen, zitten we al gauw op meer dan 2 uur en meer dan 3 werkdagen per jaar. Het ontharen of scheren begint rond het 18de jaar en gaat door tot na het 60ste jaar. Die tijd kan veel beter besteed worden. Als we die tijd zouden besteden aan het verdienen van geld, dan zou dit €300,- per jaar zijn wat u weggooit aan tijd. In de 42 jaar die we gemiddeld besteden aan het ontharen en scheren, komen we uit op zo’n €12.600,-! Daar kunnen we weer een mooi autootje voor kopen! De behandeling met IPL kost u slecht maximaal één tot twee werkdagen. Dit is het enige tijdsbestek wat u aan NEW SKIN geeft, zodat u vanaf nu uw tijd beter kunt besteden!

Effectieve aanpak rug- en borsthaar bij mannen
Steeds meer en meer mannen komen naar NEW SKIN vanwege onze definitieve ontharing. Met behulp van NEW SKIN zijn ook de mannen binnenkort af van hun rug- en borsthaar. Omdat NEW SKIN de passende aanpak tegen (ongewenst) haar heeft, zijn de mannen door middel van onze topapparatuur binnen de kortste keren af van ongewenste haargroei, ingegroeide haartjes en irritaties! Wij garanderen zelfs resultaat!

Definitief ontharen? Ook voor u!
Permanente ontharing is geschikt voor elke plek op het lichaam waar u af wilt van de beharing. Onze behandeling is uitermate geschikt voor alle huistypes en alle haartinten. Voor zowel mannen als vrouwen!

Uitleg behandelingen
Behandeling Small:
1 S-zone

Behandeling Medium:
2 S-zones of
1 M-zone

Behandeling Large:
1 L-zone of
2 M-zones of
2 S-zones + 1 M-zone

Behandeling Extra-large:
1 XL-zone of
1 L-zone + 1 M-zone of
1 L-zone + 2 S-zones of
2 S-zones + 2 M-zones

Boek direct een afspraak

Intense Pulsed Light
Andere combinaties zijn ook mogelijk, maar dan zullen wij een prijs voor u maken.
Prijzen
Small:wenkbrauw tussenstuk, bovenlip, wangen, kin, hals, nek, borsten vrouw
(ACTIE van €49)

€ 39,00
Medium: hele gezicht, oksels, schouders, bovenrug, onderrug, buik, handen, bovenarmen, onderarmen, bikini, billen, voeten, bakkebaard of 2 Small zones
(ACTIE van €89)

€ 69,00
Large: volledige schaamstreek, bikini uitgebreid, bovenbenen, onderbenen, hele armen, borst en buik of 2 Medium-zones of 2 Small-zones + 1 Medium-zone
(ACTIE van €149)

€ 99,00
Extra Large: boven en onderbenen volledig, hele rug of 1 Large-zone + 1 Medium-zone of 1 Large-zone + 2 Small-zones of 2 Small-zones + 2 Medium-zones
(ACTIE van €385)

€ 139,00
U kunt bijna altijd vergoeding ontvangen voor overbeharing van onharen in gelaat. Informeer bij uw verzekeraar. Een verwijsbrief van uw arts is noodzakelijk. New Skin is aangesloten bij ANBOS brancheorganisatie. 

Onze tevreden klanten aan het woord

Katinka Klinkweg
Katinka Klinkweg, Gewaardeerde Klant

Ik hou ervan om me bezig te houden met mijn uiterlijk. Dit is ook de reden waarom ik vaak New Skin bezoek. Dit keer was ik voor een heerlijke massage om bij te komen van mijn vakantie naar Bonaire!

Websitebezoekers die in Definitief ontharen (IPL) Intense Pulsed Light geïnteresseerd zijn, keken ook naar:

Gezichtsbehandelingen (Facials) New Skin
Gezichtsbehandelingen (Facials) New Skin
Een heerlijke gezichtsbehandeling ofwel facial genoemd om uw huid te laten ontspannen en te reinigen.
Meer informatie
Micro Needling
v.a. € 149,00
Micro Needling
Micro-Needling is een behandelingsprocedure waarbij met een vibrerend rollertje de huid op uiterst zachte en gecontroleerde...
Meer informatie
Microdermabrasie (Huidtherapie) New Skin
Microdermabrasie (Huidtherapie) New Skin
Bestrijdt succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering, grove porien en oneffenheden zoals pigmentvlekken, acne en littekens
Meer informatie