Couperose / Vasculaire / fibromen verwijderen

Couperose / vaatafwijkingen
Veel mensen krijgen op een gegeven moment last van ontsierde adertjes op de neus, wangen en zelfs in hals of decolleté. Dit komt omdat de haarvaten en bloedvaten een slechter functionerende vaatwand krijgen. De belangrijkste oorzaak hiervan is het ouder worden van de vaatwand. New Skin behandelt met verschillende technieken de volgende vaatafwijkingen: couperose, telangiectasien, wijnvlek en oppervlakkige beenvaatjes.

De specialisten van New Skin beschikken over de laser- en blendtechniek. Als eerste zult u op een gratis intakegesprek komen, de specialist analyseert de huis en stelt vervolgens vast welke techniek het beste resultaat voor u oplevert.

Lasertechniek
Vaatafwijkingen zijn te behandelen met zowel licht- als lasertherapie. Op het moment dat er gebruik wordt gemaakt van een speciale golflengte van licht, is een vaatafwijking te behandelen. Hemoglobine, de rode kleur in het bloed, zal het licht opnemen en omzetten in warmte. De warmte zorgt ervoor dat de vaatwandjes gaan samentrekken en zal het bloed gaan stollen. De bloedvaatjes worden vernietigd en zullen zichtbaar verdwijnen. Dit wordt ook wel coagulatie van de bloedvaatjes genoemd.

Er zijn gemiddeld drie behandelingen nodig. Deze hangen sterk af van de hoeveelheid vaten en het te behandelen oppervlak.

Blendtechniek / electrolyse
Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van galvanische stroom en thermolyse. Deze twee technieken samen zorgen ervoor dat het bloedvaatje uit elkaar spat (coaguleert), hierna worden de dode bloedcellen door de lymfebanen afgevoerd. De vaten verdwijnen hierna. Deze methode zorgt ervoor, door middel van een fijn naaldje, dat de ontsierende vaten worden vernietigd.

Er zijn gemiddeld drie behandelingen nodig, dit hangt natuurlijk af van de grootte van het te behandelen gebied. Na de behandeling komen in sommige gevallen een licht korstje, maar deze zijn nauwelijks zichtbaar. Na drie dagen is uw huid helemaal hersteld.

Fibromen / gepigmenteerde moedervlekken
De electrolyse techniek wordt ook gebruikt voor ontsierende wratten (fibromen) in het gelaat, decolleté of oksels. Fibromen zijn meestal na één behandeling verwijderd. Moedervlekken op gepigmenteerde wratten, zijn meestal prima te verwijderen met coaguleren (blendtechniek).

Laser behandelingen
Spider (spinnetjes) angioma’s, couperose, telangiectasien, cherry angioma’s, wijnvlek, oppervlakkige beenvaatjes
Prijzen
Laserbehandeling
(ACTIE van €115)
€ 69,00
Blendtechniek/ Electrolyse
Voor verwijderen van fibromen, overbeharing en vaatafwijkingen.
Prijzen
Eerste 30 minuten
€ 49,00
elke 15 minuten extra
€ 19,00

Onze tevreden klanten aan het woord

Katinka Klinkweg
Katinka Klinkweg, Gewaardeerde Klant

Ik hou ervan om me bezig te houden met mijn uiterlijk. Dit is ook de reden waarom ik vaak New Skin bezoek. Dit keer was ik voor een heerlijke massage om bij te komen van mijn vakantie naar Bonaire!

Websitebezoekers die in Couperose / Vasculaire / fibromen verwijderen geïnteresseerd zijn, keken ook naar:

Laserbehandeling van de huid (New Skin)
Laserbehandeling van de huid (New Skin)
Middels de Laserbehandeling kunnen wij sneller storende pigmentvlekken, couperose en vaatjes op het lichaam (gelaat, decolleté en benen) verwijderen.
Meer informatie
Micro Needling
v.a. € 149,00
Micro Needling
Micro-Needling is een behandelingsprocedure waarbij met een vibrerend rollertje de huid op uiterst zachte en gecontroleerde...
Meer informatie
Pigmentvlekken behandeling
Pigmentvlekken behandeling
Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen nu á la minuut worden verwijderd.
Meer informatie