Couperose / Vasculaire / fibromen verwijderen

Couperose / vaatafwijkingen
Veel mensen krijgen op een gegeven moment last van ontsierde adertjes op de neus, wangen en zelfs in hals of decolleté. Dit komt omdat de haarvaten en bloedvaten een slechter functionerende vaatwand krijgen. De belangrijkste oorzaak hiervan is het ouder worden van de vaatwand. New Skin behandelt met verschillende technieken de volgende vaatafwijkingen: couperose, telangiectasien, wijnvlek en oppervlakkige beenvaatjes.

De specialisten van New Skin beschikken over de laser- en blendtechniek. Als eerste zult u op een gratis intakegesprek komen, de specialist analyseert de huis en stelt vervolgens vast welke techniek het beste resultaat voor u oplevert.

Lasertechniek
Vaatafwijkingen zijn te behandelen met zowel licht- als lasertherapie. Op het moment dat er gebruik wordt gemaakt van een speciale golflengte van licht, is een vaatafwijking te behandelen. Hemoglobine, de rode kleur in het bloed, zal het licht opnemen en omzetten in warmte. De warmte zorgt ervoor dat de vaatwandjes gaan samentrekken en zal het bloed gaan stollen. De bloedvaatjes worden vernietigd en zullen zichtbaar verdwijnen. Dit wordt ook wel coagulatie van de bloedvaatjes genoemd.

Er zijn gemiddeld drie behandelingen nodig. Deze hangen sterk af van de hoeveelheid vaten en het te behandelen oppervlak.

Blendtechniek / electrolyse
Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van galvanische stroom en thermolyse. Deze twee technieken samen zorgen ervoor dat het bloedvaatje uit elkaar spat (coaguleert), hierna worden de dode bloedcellen door de lymfebanen afgevoerd. De vaten verdwijnen hierna. Deze methode zorgt ervoor, door middel van een fijn naaldje, dat de ontsierende vaten worden vernietigd.

Er zijn gemiddeld drie behandelingen nodig, dit hangt natuurlijk af van de grootte van het te behandelen gebied. Na de behandeling komen in sommige gevallen een licht korstje, maar deze zijn nauwelijks zichtbaar. Na drie dagen is uw huid helemaal hersteld.

Fibromen / gepigmenteerde moedervlekken
De electrolyse techniek wordt ook gebruikt voor ontsierende wratten (fibromen) in het gelaat, decolleté of oksels. Fibromen zijn meestal na één behandeling verwijderd. Moedervlekken op gepigmenteerde wratten, zijn meestal prima te verwijderen met coaguleren (blendtechniek).

Laser behandelingen
Spider (spinnetjes) angioma’s, couperose, telangiectasien, cherry angioma’s, wijnvlek, oppervlakkige beenvaatjes
Prijzen
Laserbehandeling
(ACTIE van €115)
€ 69,00
Blendtechniek/ Electrolyse
Voor verwijderen van fibromen, overbeharing en vaatafwijkingen.
Prijzen
Eerste 30 minuten
€ 49,00
elke 15 minuten extra
€ 19,00

Onze tevreden klanten aan het woord

Irene M.
Irene M., gewaardeerde klant

Mooi ouder worden is jezelf goed verzorgen en regelmatig een bezoekje brengen aan de schoonheidsspecialist. Dermabrasie geeft mij precies dat resultaat waar ik naar op zoek ben. Kleine oneffenheden verdwijnen en mijn huid blijft er fris en gezond bij.

Websitebezoekers die in Couperose / Vasculaire / fibromen verwijderen geïnteresseerd zijn, keken ook naar:

Medical Peelings New Skin
Medical Peelings New Skin
Onze op maat gemaakte peelings met verschillende sterktes zullen de dode huidlaag verwijderen. Een frisse en nieuwe huid komt te voorschijn.
Meer informatie
Waxing en Epileren
v.a. € 14,00
Waxing en Epileren
Wij harsen op milde wijze met zachte producten uw ongewenste haren weg. Voor optimaal resultaat harssessie om de vier weken herhalen
Meer informatie
Acne en Littekenbehandeling (New Skin)
Acne en Littekenbehandeling (New Skin)
Met onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij acne, ontstekingen, roodheid en littekens goed behandelen
Meer informatie